Bewust Bewegen Handboek, complete online gids en training

Alles-in-één Handboek voor houdingen voor kinderen – Deel 1

Ben je ook zo enthousiast over kinderyoga? 🌈 Maar twijfel je soms of je de houdingen goed begrijpt en op de juiste manier overbrengt? Vraag je je weleens af wat de precieze werkingen van de houdingen zijn? 🤔 Weet je bijvoorbeeld welke houding het zenuwstelsel kalmeert en welke juist het concentratievermogen verhoogt?

De antwoorden op al deze vragen en nog veel meer vind je in mijn gloednieuwe online training: “Bewust Bewegen Handboek: De Alles-in-één Online Gids voor houdingen voor kinderen – Deel 1”! 📘💫

Iveta Hanušová, een toegepast psycholoog en yogadocent (en opleider) voor kinderen, tieners en volwassenen. Zij  is ontzettend enthousiast om jullie kennis te laten maken met de eerste editie van het “Bewust Bewegen Handboek! 🌟 Waarom is dit zo belangrijk? Dit handboek vult een essentiële leemte in de wereld van Kinderyoga. Als iemand die streeft naar volledigheid en altijd op zoek is naar meer informatie en kennis over de werking van beweging, deelt zij haar kennis en ervaring graag via haar opleidingen, workshops en webinars.

Echter, er is zoveel te vertellen en te ervaren dat het niet allemaal binnen de opleidingsdagen past. Daarom heeft zij als een soort verlengstuk haar eigen kaarten voor Bewust Bewegen met Kinderen ontwikkeld. Maar zelfs daar is niet voldoende ruimte. Nu heeft zij de oplossing gevonden: een online training gericht op de houdingen, waarin ze je alles, maar dan echt alles, vertel en laat zien van de houdingen die je met kinderen kunt doen. Het wordt een soort encyclopedie van kinderyogahoudingen. Net zoals de kaarten, verdeelt zij ook de online training in vier delen van 30 houdingen.

Wat je kunt verwachten in deel 1:

🧘‍♂️ 30 video’s van Bewuste Bewegingen voor Kinderen: Een verzameling zorgvuldig geselecteerde houdingen om kinderen te ondersteunen in hun fysieke en emotionele welzijn. Inhoud van de video’s:

  • Juiste uitvoering van de houding
  • Do’s en don’ts van de houdingen
  • Variaties op de houdingen
  • Wanneer je deze houding inzet
  • Werking en effecten van de houding
  • Extra tips en inspiratie

🧘‍♀️ Compleet Variaties van Oefeningen: Je leert diverse oefeningen, waaronder voorover en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen, balanshoudingen en rotaties. Samen zorgen we ervoor dat kinderen het volledige spectrum van bewegingen kunnen verkennen, wat essentieel is voor hun gezonde ontwikkeling.

📷 Duidelijke illustraties: Bij elke video krijg je niet alleen een houding door haar uitgebeeld, maar krijg je ook een duidelijke illustratie te zien van een kind in deze houding.

💰 Investering:

Slechts € 29,– voor deel 1

Wat krijg je hiervoor?

  • 30 videos met gedetailleerde uitleg van houdingen
  • 6 boeiende webinars met relevante thema’s
  • Een certificaat van deelname
  • Onbeperkte toegang tot de video’s, zodat je op je eigen tempo kunt leren

Let op: Dit is een tijdelijke introductieprijs! Zodra alle vier delen van de training klaar zijn, zal de prijs van de gehele training aanzienlijk hoger zijn. Dus grijp nu je kans om toegang te krijgen tot deze waardevolle kennis tegen een gereduceerd tarief!

Laten we samen bewust bewegen en groeien!

Aanmelden via onderstaand formulier. Na versturen van het formulier krijg je de pagina waarop je direct ook je betaling voor je deelname kunt voldoen. Je aanmelding is pas definitief nadat je betaling ook goed is ontvangen.

Aanmelden Bewust Bewegen Handboek

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Aanmelding voor de opleiding:(Vereist)
Akkoordverklaring(Vereist)
(Vereist)