Introductietraining Embodiment

Embodiment – belichaam je leven

Voor professionals die hun eigenheid omarmen om positief bij te dragen. Via (yoga)houding, adem, systemische oefeningen en een speelse basis nemen we je in deze introductietraining mee door je eigen ontwikkeling en verschillende levensfases, voor meer flow in je leven. Leef het voor en geef het door.

Wie geeft de training:
Tim van Jana Yoga & Monike van Eigenwijs in Evenwicht

Tim studeerde aan de Sporthogeschool, haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en volgde in Nederland opleidingen in meditatie, adem en personal training. Hij inspireert jong en oud hun potentieel te leven. Van yogacoach, tot yoga in de klas, in sportscholen, in het park, van yoga met dementerende ouderen tot opleider van (student)docenten. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Monike is een een reiziger in alle opzichten en een ontregelaar. Ze werkte 10 jaar als social worker en werkt de laatste jaren als reisagent in belichaming – bij rouw, stress en zingevingsvragen, naar speels bezield leven. Yogadocent (opgeleid in India), systemisch begeleider en volgt Theater van het Leven waar ze ook co-trainer is. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Samen leefden ze (met hun twee geweldige meiden) een jaar in India en bieden ze naast workshops, korte en lange retraites, vanaf het najaar 2021 een jaaropleiding in Embodiment.

Praktische gegevens:

  • De prijs voor deze training is € 70,-, vrij van BTW.
  • Per uitvoering maximaal 10 deelnemers, zodat de 1,5 meter afstand goed is te realiseren.
  • Datum en tijdstip van de training: vrijdag 21 mei 2021 van 9.30 tot 12.30 uur.
  • Locatie: Mudita Academie & Yoga, Willemstraat 15B in Eindhoven

Wil je meer informatie over deze training gebruik dan onderstaand contactformulier. Direct inschrijven kan via de link naar onze shop in de Eversports-omgeving of door je aanmelding te vermelden op het contactformulier. Na je aanmelding of informatieaanvraag nemen wij spoedig contact met je op. Je aanmelding is definitief na ontvangst van je betaling.