Personal Leadership & Timemanagement

Hybride werken: Neem de regie

Hoe geef jij sturing aan je work-life balance nu thuiswerken en hybride werken meer permanent is? Lukt het je goed om energiek te zijn en blijven? Kun je ook afstand nemen van je werk en ben je tevreden over het resultaat aan het einde van je (werk)dag?

Tijdens deze training leer je om zelf de regie (weer) te nemen. Je leert je dagen in te delen op een manier die ervoor zorgt dat je effectief bent en blijft. Je onderzoekt je overtuigingen die je daarbij helpen en ook degene die je erin beperken. Je oefent met de theorie van Stephen Covey’s gedachtengoed van ‘first things first’. Je krijgt eenvoudige ontspanningsoefeningen aangereikt om zelf toe te kunnen passen tussen online meetings. Je krijgt het boek Timemanagement volgens Covey en je werkt concrete ontwikkelacties uit voor jezelf.

Na 3 maanden deel je tijdens een middagbijeenkomst je ontwikkeling en ervaringen en wordt je uitgedaagd nog een stap verder te gaan in je aanpak.

Praktische gegevens:

  • De prijs voor deze training is € 275,-, vrij van BTW, inclusief locatie- en materiaalkosten en het boek Timemanagement volgens Covey.
  • De trainingsdagen worden begeleid door Michelle en René
  • Maximaal 10 deelnemers, zodat een ieder ruim aandacht krijgt van de trainers en de 1,5 meter afstand goed is te realiseren.
  • Tijdstip en data van de training:
    • 1e training in 2022:  8 april, van 9.30 tot 16.30 uur + 17 juni, van 13.30 tot 16.30 uur
    • 2e training in 2022:  24 september, van 9.30 tot 16.30 uur + 5 november van 13.30 tot 16.30 uur
  • Locatie: Mudita Academie & Yoga, Willemstraat 15B in Eindhoven

Wil je meer informatie over deze training gebruik dan onderstaand contactformulier. Direct inschrijven kan via de link naar onze shop in de Eversports-omgeving of door je aanmelding te vermelden op het contactformulier. Na je aanmelding of informatieaanvraag nemen wij spoedig contact met je op.

De training valt onder de subsidieregeling van het STAP-budget, waarmee je het volledige bedrag van de training vergoed kunt krijgen van de overheid. Voor aanmelding van de training onder het STAP-budget ga je naar de speciale aanmeldpagina.

Wil jij of je werkgever eerst meer informatie over de subsidieregeling volgens het STAP-budget, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Contact - training