Training Mindfulness

 

Op een liefdevolle en open manier omgaan met jezelf en de ander, dat is eigenlijk wat je in de Mindfulness training leert. Als je Mindful bent, ben je met volle aandacht in het moment.
Gedurende een dag wordt je aandacht getrokken door prikkels in en om je heen; dingen die je ziet, hoort, voelt en denkt. Vaak ben je je niet bewust van die prikkels of de invloed ervan op jouzelf. Een dag kan voorbijgaan terwijl je druk bezig bent je to-do lijstje, werk, thuis, sociaal en sport te combineren. Eigenlijk ben je altijd bezig met de volgende stap te plannen.
Mindful zijn betekent je bewust zijn van de prikkels in en om je heen. Er even bij stil te staan en te kijken, luisteren, proeven en ervaren wat die prikkels dóen met jou.
Dit zijn we in ons normale leven niet zo gewend, we gaan maar door en door. Deze training neemt je mee met verschillende oefeningen en theorie om jezelf even tot stilstand te brengen en zo meer zicht te krijgen in wat er gebeurd bij jou. Je hóeft er niets mee, je laat als het ware de gedachten, gevoelens en sensaties zijn voor wat ze zijn, zonder oordeel en zonder eraan vast te houden. Die houding helpt om meer te genieten en waarderen van wie en waar je nu bent. Hoe klinkt dat? Doe je mee?…..

Doelen van de training:

Beter omgaan met stress/van piekeren naar helderheid/prikkels beter reguleren/in het nu leven/genieten van leven/van de doe-modus naar de zijn-modus/leren mediteren/zelfontwikkeling

Opzet van de training:

  1. Je volgt 8 weken op de maandagavond 2,5 uur training in een groep.
  2. Je neemt na ieder les oefenmateriaal en meditatie mee voor thuis.
  3. Je ontvangt een werkboek en een usb-stick (met extra oefenmateriaal)
  4. Zelf-beoefening en reflectie is een wezenlijk deel van de training

Wie geeft de training:

Mariëlle Bijker is naast gecertificeerd MBSR-trainer ook haptotherapeut en heeft haar eigen praktijk in Eindhoven. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring aan beoefening in yoga en meditatie, een yoga opleiding en geeft wekelijks yogalessen bij Mudita.

Ze heeft de Mindfulness omarmt, omdat het zo prachtig eenvoudig is. De basis voor iedereen die (bewust) wil leven en genieten van wat er al is.

Praktische gegevens:

  • De prijs voor deze training is € 334,-, vrij van BTW, inclusief materiaalkosten.
  • De mindfulness training wordt volgens het officiële Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) programma gegeven
  • Per uitvoering maximaal 12 deelnemers, zodat de 1,5 meter afstand goed is te realiseren.
  • Tijdstip van de training: 19.30 tot 22.00 uur.
  • Locatie: Mudita Academie & Yoga, Willemstraat 15B in Eindhoven

Data:
Uitvoering 1-2020: start 26 oktober 2020.

Wil je meer informatie over deze training gebruik dan onderstaand contactformulier. Direct inschrijven kan via de link naar onze shop in de Eversports-omgeving of door je aanmelding te vermelden op het contactformulier. Na je aanmelding of informatieaanvraag nemen wij spoedig contact met je op.