Om je aan te melden voor de Yoga Teacher Opleiding gebruik je onderstaand formulier. Wil je voor je opleiding gebruik maken van de STAP-subsidie, geef dat aan bij de opties voor betaling van je opleiding. Wij nemen dan contact met je op over de mogelijkheden om voor de opleiding of voor één of twee modules subsidie aan te vragen.

Wil jij of je werkgever eerst nog extra informatie over de inhoud van de opleiding, neem dan contact op met Tim Walraven. tim@janayoga.nl

Aanmelden Yoga Teacher Opleiding

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Aanmelding voor de opleiding:(Vereist)
Startdatum opleiding(Vereist)
Betaling:(Vereist)
De gehele opleiding bestaat uit 6 modules van elk € 525. Bij je aanmelding ga je een verplichting aan van 3 modules voor deel 1 of voor deel 2, of voor de gehele opleiding. Voor één of meerdere modules kan je STAP-subsidie aanvragen voor maximaal € 1.000. Als hieronder aangeeft dat je voor (een deel van) de opleiding subsidie aan wil vragen, dan nemen wij daarover contact met je op. Je betaalt bij aanmelding voor 3 of 6 modules, afhankelijk van je keuze voor een deelaanmelding of voor de gehele opleiding. Indien je STAP-subsidie krijgt toegekend ontvang je het eerder teveel betaalde bedrag terug op de IBAN waarvan Mudita de betaling heeft ontvangen. Geef hieronder aan voor welke optie je kiest m.b.t. de betaling van je opleiding.
Kosteloos annuleren aanmelding
Als je STAP-subsidie aanvraagt is het mogelijk om de training kosteloos te annuleren als je geen subsidie krijgt. Wij vragen je daarbij wel alle moeite te doen die mogelijk is om subsidie te verkrijgen.
Gegevens werkgever of eigen bedrijf voor de factuur
Akkoordverklaring(Vereist)
(Vereist)