Samen talenten inzetten

Feedback die wij regelmatig krijgen van deelnemers is dat we vooral samen moeten blijven trainen, omdat we elkaar heel goed aanvullen. We hebben een heel verschillende achtergrond, we hebben dezelfde passie voor ons vak, we dagen elkaar uit om te blijven ontwikkelen en we vinden het het belangrijkst dat deelnemers mogen ontwikkelen om vreugde en plezier bij het werk te ervaren.

Samen onze talenten inzetten vanuit verbinding om voor de deelnemers een mooie en blijvende leerervaring te realiseren. Mensen die enthousiast met elkaar aan het werk gaan om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. Onderdeel laten worden van zichzelf en wie zij werkelijk willen zijn.

‘Samen talenten inzetten’ is daarmee een thema van onszelf en we willen het je laten ervaren tijdens onze trainingen om ook zelf met je collega’s nog meer samen jullie talenten in te gaan zetten.

Wel eens een djembé-sessie gedaan? Wij wel. Ook met groepen als workshop in een teamontwikkelingsproject. Aanvoelen waar de ander het bruggetje nodig heeft om een stap verder te gaan, elkaar uitdagen om net weer wat meer uit je comfortzone te stappen en het lef te hebben om net dat extraatje in het ritme te brengen. Zo’n succes is verslavend, zij zullen als team de volgende keer verder willen gaan. Door samen hun talenten in te zetten.