Erica Detiger
Het is mijn missie met mensen op en onderweg te zijn, in hun werk en binnen hun bedrijf, in teams, in opleiding en ontwikkeling. De wegen die mensen gaan zijn soms recht soms vol omwegen en af en toe zelfs grillig. Maar 1 ding is duidelijk, de paden zijn uniek altijd bijzonder en zeer de moeite waard om te ontdekken. Voor alles wat te maken heeft met een stuk persoonlijke groei en ontwikkeling doe ik mijn rugzak op en neem mijn stokken ter hand voor een korte of langere gezamenlijk tocht.

Ik heb een onderwijskundige en psychologische achtergrond, ben pelgrim, moeder en creator binnen ons gezin, gastvrouw hoog in de bergen en een zeer aardse yogateacher.

En ik weet uit ervaring wat het betekent om een grillig pad te mogen bewandelen…

René Wingelaar
Het is mijn passie om mensen hun talenten (beter) te laten ontdekken en deze helder uit te dragen. Wat zorgt dat jij blij en gelukkig bent? Ik wil er graag met je naar kijken en je handvatten geven om in te laten zien hoe je dat aan zou kunnen pakken. En daarna ook te doen! Mijn uitgangspunt is de kansenkant van mensen en organisaties, wat zorgt voor energieke en talentvolle mensen. In mijn levenshouding wil ik daarin ook een voorbeeld zijn.

De feedback die ik krijg is dat ik goed en ook empathisch kan luisteren en dat ik vragen vanuit alle kanten kan laten bekijken. Ik werk en denk op strategisch, tactisch en operationeel niveau vanuit een bedrijfskundige context. Ik heb mijn financieel economische functie opgezegd om mij helemaal te kunnen richten op mensen en de grote diversiteit aan organisaties waar zij werken.

Iveta Hanušová

Ik ben een ervaren (kinder-) yogadocente en toegepast psycholoog. Ik combineer in mijn werk de wereld van yoga en energiewerk met de kennis vanuit de psychologie. De opleidingen ‘Bewust Bewegen met Kinderen’ zijn een allesomvattend concept waarin niet alleen houdingen en oefeningen centraal staan, ook verschillende creatieve en coachende technieken.

In Nederland ben ik ruim 10 jaar actief in het geven van individuele en groepslessen aan kinderen en volwassenen. In mijn geboorteland Tsjechië verzorg ik al veel langer diverse opleidingen en trainingen op het gebied van yoga en bewust bewegen voor professionals. Inmiddels zijn al meer dan duizend enthousiaste deelnemers door mij geschoold.  Mijn opleidingen zitten vol inspiratie en praktische tips. Ik wil zoveel mogelijk les geven op een speelse manier waarbij ik motiveer tot zelfontdekking en eigen creatie. (zie ook mijn website: www.ivetahanusova.com)

Monike en Tim Walraven

Monike is een een reiziger in alle opzichten en een ontregelaar. Ze werkte 10 jaar als social worker en werkt de laatste jaren als reisagent in belichaming – bij rouw, stress en zingevingsvragen, naar speels bezield leven. Yogadocent (opgeleid in India), systemisch begeleider en vakspecialist playfulness. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien in de eigen (werk)richting.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool, haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en volgde in Nederland opleidingen in embodiment, meditatie, adem & ontspanning en personal training. Hij inspireert jong en oud hun potentieel te leven. Van workshops naar yogacoach, van yoga in sportscholen, in het park, tot yoga met dementerende ouderen en zorgverleners en opleider van (student)docenten. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Samen leefden ze met hun twee geweldige meiden een jaar in India en bieden ze workshops, korte en lange retraites en opleidingen in embodiment en bewustzijn.

Mariëlle Bijker

Vanaf mijn eerste yogales in 2004, ben ik geraakt door yoga en dan bedoel ik het totaal van yoga; beweging, meditatie en levensfilosofie.

Yoga heeft me veel geleerd over mezelf en inspireert mij nog steeds. Ik ervaar het lesgeven als een creatief proces waarin ik mezelf helemaal kwijt kan. Ook de Mindfulness training mag ik geven, handvatten voor stressreductie, waardevol in deze drukke maatschappij!

Ik geef graag les bij Mudita omdat dit Huis voor Bewust-Zijn een open blik heeft naar verschillende vormen van bewustzijn en spiritualiteit. Je kan jeZelf leren kennen op verschillende manieren, en omdat de ene leraar het nét even anders zegt als de andere, kan ineens een sneeuwbal van inzicht in jou, aan het rollen worden gebracht. Het is allemaal al in ons aanwezig!