Masterclass Leadership Advanced

Met de masterclass krijg je een bijzondere leiderschapservaring in de Alpen van Voralberg. Je neemt deel aan een unieke combinatie van Transformationeel leiderschap, Fysiek leiderschap, Verdiepend leiderschap en Waardengedreven leiderschap.

Je leert op welke wijze je effectiever kunt zijn, je gaat nieuwe uitdagingen aan en je verlegt je grenzen.  Je maakt een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling waar je nog lang positief over zal vertellen!

Ontdek in de prachtige omgeving van Gargellen deze bijzondere leiderschapservaring en laat je heerlijk culinair verwennen en verrassen tijdens deze inspirerende dagen.

Welk ervaringen stop jij in je rugzak?

De locatie is ‘ausgezeignet’ en in de bergen van Voralberg. Culinaire ervaringen  en  bergkost op de alm. Een goede Blauer Zweigel en Schnapps. Een luxe appartement en  een stapelbed in de Berghütte.

En ook een update en een ferme boost aan je leiderschap! Nieuwe inzichten en het vergroten van je comfortzone tot een voor jou nog onbekende grens.

Wat deelnemers zeggen over de masterclass:

“Bij het ontbijt op donderdag start je direct met de training, word je ondergedompeld in bruikbare theorieën en inzichten. Dat gaat de gehele training door. Buitengewoon waardevol.”

“Deze training moet je nergens anders willen doen! Hier heb je letterlijk en figuurlijk de ruimte om echt tot jezelf te komen.’

“Dank jullie wel voor deze mooie, inspirerende, bezinnende dagen”

Kernvragen tijdens de training:

 • Wie ben ik en wil ik zijn vanuit mijn persoonlijk leiderschap?
 • Welke spiegel houdt mijn Insights Discovery® profiel mij voor?
 • Welke talenten zet ik in als leider en welke wil ik verder ontwikkelen?
 • Wat doet fysiek leiderschap met mij?
 • Hoe wil ik omgaan met de transitie waarin de westerse wereld zich bevindt?
 • Welke leider wil ik zijn in een omgeving van diversiteit en inclusie?
 • Hoever wil ik mijn comfortzone oprekken?

Opzet van de training:

Intake
Als voorbereiding voor de masterclass werk je de intakevragen uit met je persoonlijke leerwensen voor de masterclass. Je stuurt deze voor de start van de masterclass naar de trainers. Je leest ter voorbereiding het boek De Corporate Tribe om de relatie vanuit de Antropologie naar je persoonlijk leiderschap te kunnen leggen.

Woensdag:
Je reist eind van de middag per lijnvlucht van Amsterdam naar Zurich. Van daaruit reis je per auto naar Gargellen in Oostenrijk.

Donderdag:
Transformationeel leiderschap: De dag staat in het teken van leiderschapsvragen en jouw persoonlijk leiderschap. We starten met een uitgebreide brunch en het bespreken van je persoonlijke Insights Discovery® profiel. In de middag en avond sta je stil bij jouw leiderschap in relatie tot de ander. Tussendoor is er voldoende tijd om ook Gargellen te verkennen.

Vrijdag:
Fysiek en verdiepend leiderschap: ‘Great things never came from comfortzones’ is het credo. We gaan onder leiding van een professionele gids de bergen in. Letterlijk onderweg zijn, waarbij jij je (nieuwe) grens aangeeft. We overnachten in een berghut om van daaruit op zaterdag onze tocht voort te kunnen zetten.

Zaterdag:
Waardengedreven leiderschap: Verdiepen en versterken van je bewustzijn door in stilte te lopen. Je leerwensen voor deze masterclass komen als vanzelf langs. Antwoorden ontstaan vanuit het één zijn met de natuur en luisteren naar je lijf en de balans met de inspanning die je vraagt.

Terug in Gargellen staan Antropologie en Tribes op het programma om te verbinden met jouw leiderschap.

Zondag:
Tijd om te gaan samenvoegen en terug te kijken op de afgelopen dagen. Je actieplan te maken en te reflecteren op je inzichten.
Na de lunch reis je terug naar Nederland, om begin van de avond aan te komen op Schiphol.

Maart 2021:
In maart komen we een middag en avond samen om de masterclass af te sluiten. Je deelt je persoonlijke ontwikkeling met elkaar, we verdiepen met elkaar ervaringen en je geeft je actieplan een nieuwe impuls voor de volgende fase van je ontwikkeling.

Praktische gegevens:

 • De prijs voor deze unieke masterclass is € 2.600,-, vrij van BTW.
 • De deelnameprijs is inclusief:
  • All-inclusive verblijf in Haus Altana en de berghut,
  • Vlucht Amsterdam-Zurich met Swiss of KLM v.v.
  • Vervoer Zurich-Gargellen v.v.
  • Treinreis vanuit elke plaats in Nederland naar Schiphol v.v. of parkeerkosten op Schiphol.
  • Reisverzekering voor alle deelnemers.
  • Begeleiding door een professionele berggids op vrijdag en zaterdag,
  • Persoonlijk Insights Discovery® profile,
  • Het boek ‘De Corporate Tribe’,
  • Afsluitende bijeenkomst in maart 2024.
 • De trainingsdagen worden begeleid door Erica en René
 • Locatie: Haus Altana, Gargellen Oostenrijk.

Data:
september 2023

Wil je meer informatie over deze training of heb je nog persoonlijke vragen, gebruik onderstaand contactformulier. Wij nemen dan contact met je op.

Inschrijving

De masterclass valt voor de inhoudelijke opleidingselementen onder de subsidieregeling van het STAP-budget, waarmee je € 1.000,- van de masterclass vergoed kunt krijgen van de overheid.

Wil jij of je werkgever eerst meer informatie over deze masterclass of de subsidieregeling volgens het STAP-budget, vul dan ook het contactformulier in.

Aanmelden Masterclass Leadership Advanced

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Aanmelding voor de opleiding:(Vereist)
Startdatum training(Vereist)
Betaling:(Vereist)
Bij je aanmelding ga je een verplichting aan voor het betalen van de masterclass. Na aanmelding ontvang je de factuur voor deelname. Je aanmelding is definitief na ontvangst van je betaling. Geef hieronder aan voor welke optie je kiest m.b.t. de betaling van je opleiding.
Gegevens werkgever of eigen bedrijf voor de factuur
Akkoordverklaring(Vereist)
(Vereist)